Wednesday, 29 October 2014

Persediaan Winter


Tarikh dream comes true bakal tiba. Star tak sabar dan sangat excited nie nak pegi melancong terutama musim-musim sejuk gini. Alangkah happy bila dapat jejakkan kaki ats bumi Sonata nanti. Salah satu misi atau hajat atau impian la senang kata, memang nak ke sana at least sekali time2 still student and single lagi nie kan..nanti klu dah keja or dah kahwin, payah la pula nak berjalan-jalan and enjoy dengan kawan-kawan.

Persediaan semua hampir complete. Relax2 dlu, lagi sebulan pon nak terbang ke sana kan. Winter time. Nak release tension giler2 kat sana, run away for a moment from all problems.hahaha...So preparation dah buat skit2 contohnya cam winter coat, longjohn,sweater, stoking dll, passport dan dokumen perjalanan (tiket flight segala bagai) paling penting and bawa badan sendiri la..

 Winter Coat (beli online jer) ok gak la..huhu 

 Sweater..haaa, yg nie special skit coz beli kat Uniqlo..selesa pakai time try la,suke2 :)

Passport :)

This coming December, the end of this year, Star will celebrate myself by going for a vacation to Korea.I'll have fun there. I wish and I hope so. >__<


No comments:

Post a Comment